Oil and Gas
Back to the course catalogue

Rent vann offshore - norsk

Course information

Target group:

Driftere av drikkevannsanlegg offshore som f.eks. medic og maskinist, samt kritiske forvaltere av drikkevann som f.eks. kokk, forpleiningssjef.

Description:

Dette drikkevannskurset ble lansert i 2014, utarbeidet av laboratorieselskapet Kystlab AS som vi het da. Etter fusjoner og endringer på eiersiden heter vi nå Nemko Norlab AS og er en del av Nemko Group, men fortsatt landets største norskeide laboratorieselskap. “Rent vann offshore” har alltid vært tuftet på laboratorieselskapet sin mangeårige erfaring med laboratorieanalyser av drikkevann, inkl offshore. Etter sammenslåingen ble det faglige grunnlaget i selskapet ytterligere styrket og porteføljen utvidet med enda flere tjenester til offshore-bransjen. Til sammen utfører selskapet over 100.000 analyser av drikkevann hvert år.

 

NYTT I VERSJON 5.0

- På samme måte som Covid-19-viruset får den dødelige dusj-bakterien Legionella stadig økt fokus offshore pga fare for smitteutbrudd. Kurset er derfor ytterligere utvidet ift Legionella.

- Kurset er nå også oppdatert ift nye anbefalinger på årlig prøvetaking. Endringer som bl.a. kan gi lavere analyse-kostnader.

- Denne versjonen er i tillegg oppdatert ihht siste gjeldende regelverk, blant annet med viktig endring ift ansvarlig myndighet for kontroll av drikkevann offshore.

 

GENERELT OM KURSET

- Kurset er rikelig illustrert for å gi kursdeltaker en best mulig forståelse og tolkning av det omfattende regelverket.

- Det finnes intuitive og nyttige øvingsoppgaver underveis i hele kurset. Kurset er tilgjengelig både på norsk og engelsk.

- Med utgangspunkt i veilederen «Godt, nok og sikkert drikkevann offshore», belyses typiske situasjoner kursdeltakeren kan støte på i arbeidshverdagen.

 

 

Merk: dette kurset er også tilgjengelig i en separat, engelskspråklig versjon. 

 

FOR MER INFO:

Kontakt din Key Account Manager i Mintra for å bestille kurs

Kontakt anne.kristin.gussias@nemkonorlab.com for faglige spørsmål

 

Kurset leveres av det akkrediterte laboratorieselskapet NEMCO NORLAB AS.

Contact

Do you want more information about the course, or do you want to order?

Contact us at Tel: +47 24 15 55 55 , or send us an e-mail.

E-mail : support@trainingportal.no