Support

Vår supportavdeling kan hjelpe deg med alle spørsmål du har vedrørende Trainingportal. Under her har vi samlet svar på vanlige spørsmål.

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Ta kontakt med support på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 24 15 55 55, så hjelper vi deg videre.

 

Innlogging

 

Påmelding til kurs/ bestille kurs

 

Kursbevis

 

Administrator på Trainingportal

Er du administrator på Trainingportal og har spørsmål om bruk av portalen? Se brukerveiledning for administratorer.

 

Hjelp til å ta e-læringskurs

Trenger du hjelp til å starte eller gjennomføre e-læringskurs? Se ofte stilte spørsmål om problemer med kurs.


 

Hvordan får jeg brukernavn og passord for å ta kurs?

 

Tilgang via arbeidsgiver eller oppdragsgiver

Mange firma har enten en egen firmaportal eller de har en firmaadministrator som kan opprette brukere og melde på til kurs.

Ta kontakt med din nærmeste leder og sjekk om du kan få tilgang via din arbeidsgiver eller oppdragsgiver. Hvis din arbeidsgiver ikke kan gi deg tilgang, og arbeidsgiver skal betale for kurset, ta kontakt med support for videre hjelp. Hvis du skal kjøpe kurs selv, se punktet under her.

 

Kjøp kurs selv

Mange kurs kan kjøpes med Visa eller Mastercard. Start med å søke opp kurset fra www.trainingportal.no, og klikk på kursnavnet for å gå til kursinformasjonssiden. Hvis kurset kan kjøpes med kort på nett, vil du se knappen Kjøp kurs. Du vil få opprettet en bruker og tilgang til portalen samtidig med at du gjennomfører kjøp av kurs. Du får umiddelbar tilgang til kurset etterpå.
Hvis kurset må bestilles, ser du en knapp for Send forespørsel nederst på kursinformasjonssiden.

Tilbake til toppen


 

Hva gjør jeg når passordet mitt ikke virker? Jeg får beskjed om feil brukernavn eller passord.

  • Pass på at du gjør forskjell på små og store bokstaver, at at du skriver inn passordet (eller brukernavnet) akkurat slik det er oppgitt.
  • Sjekk at du ikke har aktivert caps-lock på tastaturet ditt, og ufrivillig skriver inn feil på store vs. små bokstaver
  • Sjekk om passordet (eller brukernavnet) inneholder tallet 0 eller bokstaven O, og om det er en stor O eller en liten o.

Tilbake til toppen


 

Kan jeg logge inn med Facebook eller LinkedIn?

Ja, hvis ditt firma har egen firmaportal, og portalen er satt opp med integrasjon mot sosiale meder. Hvis dette tilbys på din firmaportal, vil du se knapper for Sign in with Facebook og Sign in with LinkedIn.

Legg merke til at:

  • Aktivitet du gjør på Trainingportal vil vises på veggen din på Facebook eller på LinkedIn (f.eks om du fullfører et kurs).
  • Ditt profilbilde på Facebook eller LinkedIn blir ditt profilbilde på Trainingportal.

Tilbake til toppen


 

Hvilke betalingskort kan jeg bruke for å kjøpe kurs?

Kurs som kan kjøpes på nett kan betales med VISA eller Mastercard.

Tilbake til toppen


 


Hva gjør jeg for å bestille kurs for mine ansatte?

Ta kontakt med support på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller på +47 24 15 55 55, og vi vil hjelpe deg videre. Opplys gjerne om hvilket kurs du er interessert i og hvor mange ansatte du skal bestille kurs til.

Tilbake til toppen


 

Hvordan får jeg tak i mine gamle kursbevis?

Hvis du har tatt kurs på Trainingportal er kursbevisene lagret på din brukerkonto. Hvis du ikke husker påloggingen kontoen, kan du klikke på Glemt passord under innloggingsfeltene fra www.trainingportal.no.

Legg merke til at du kan søke på e-postadressen som kontoen din er registrert med. Hvis du ikke husker e-postadressen, eller ikke har tilgang til denne lengre, kan du ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.som kan hjelpe deg videre.

Tilbake til toppen


 

Hvor lenge er kursbeviset gyldig?

Hvis et kursbevis har begrenset gyldighet vil det normalt være oppgitt inne i kursbeviset. For å dobbeltsjekke bør du logge deg på med din bruker og gå til Min opplæring og Fullførte kurs. I oversikten over dine fullførte kurs vil det stå en gyldig til dato hvis kurset har begrenset gyldighet.

Tilbake til toppen