FSE på 6 minutter og 40 sekunder

Dersom du har 6 minutter og 40 sekunder til rådighet så kan du få en god, konsis innføring i hvorfor de nye FSE-kursene fra Mintra Trainingportal er et smart valg for bedriften og for den ansatte. 

Mer effektiv FSE-opplæring

Vi har i lang tid hatt FSE-kurs på Trainingportal, og nå er vi i mål med en større oppdatering av offshore-kursene: FSE lavspenning offshore FSE høyspenning offshore FSE lav-/høyspenning offshore Tilsvarende kurs for skip, kraft og industri vil lanseres fortløpende.

Mintra goes international!

Mintra Trainingportal har levert opplæring på norsk sokkel siden 1997, med kurs tilpasset norske krav og forskrifter. Gjennom vårt britiske datterselskap, etablert i 2011, er vi også en av de største leverandørene av e-læring til britisk sektor, med kursinnhold basert på standarder fra institusjoner som OPITO og DECC.

Trainingportal Competence Days 2015

Tradisjonen tro samles de som jobber med kurs og kompetanse i oljeindustrien på Trainingportal Competence Days, 5. – 6.mai på Sola Strand Hotel i Stavanger. Konferansen er en populær møteplass for mingling og erfaringsdeling med andre fra bransjen.

Oljebransjens HMS-konferanse 2015 – Dag 1 (Pechakucha)

Første økte etter lunsj er satt av til PechaKucha, der hver foredragsholder har 20 slides, og 20 sekunder per slide.   Kost-/nyttevurdringer av HMS-krav i petroleumsindustrien Helle Piene Fløtaker – DNV-GL DNV-GL bistår Arbeids- og sosialdepartementet i å vurdere ulike kost-/nyttemetoder. Helle presenterte ulike metoder, knyttet til kostnader, nytte, kvalitet og effektivitet.   Jakten på… Read More »

Oljebransjens HMS-konferanse 2015 – Dag 2 (del 2)

Etter en kort pause fortsetter konferansen med Statoil og PechaKucha med Beerenberg og Bilfinger.   Erfaringer med storulykke-workshop i lisensarbeid Åsa Stenberg, Leder Sikkerhet og bærekraft Oseberg – Statoil Statoil har avholdt workshops sammen med ledelsen hos samarbeidspartnerne for å jobbe med storulykkerisiko. Suksesskriterier for gode workshops: Felles forventninger (formøte): Hva ønsker man å få ut… Read More »