10 596!

10 596 – det var antall kursregistreringer på Trainingportal i uke 35 – ONS-uka. Dermed var det også det riktige svaret på siste spørsmålet i vår uformelle quiz som vi hadde på standen under ONS 2014. Det betyr at i snitt er det noen som registrerer et kurs på Trainingportal hvert minutt, døgnet rundt, 7 dager… Read More »

Industrielle kompetansekrav

Hvilke kurskrav gjelder for ulike roller? Hvem er det som stiller krav om kursing? Hvor ofte må et kurs repeteres? Skal man ta kurset som klasseromskurs eller kan det også tas som e-læringskurs?

Mintra Trainingportal vinner rammeavtale med Statoil

Som en av to leverandører skal Mintra Trainingportal produsere digitalt læringsinnhold og levere konsulenttjenester innen e-læring til Statoil.Avtalen har en varighet på to år, med opsjon på ytterligere 1+1 år. Avtalen skal brukes i hele Statoil gjennom konsernuniversitetet LEAP.

“Lyden av folk som snakker”

På Trainingportal Competence Days gjennomførte vi for første gang en av øktene innenfor rammene av Pecha Kucha. Denne økten fikk svært gode tilbakemeldinger, og er helt klart et konsept som tas med også til Trainingportal Competence Days 2015.

Presentasjoner fra Trainingportal Competence Days

Takk til alle som deltok på Trainingportal Competence Days, både foredragsholdere, deltagere og utstillere. Her finner dere presentasjonene fra konferansen. Vi har fått svar fra mange av dere på spørreundersøkelsen vi sendte ut, det setter vi stor pris på.